FRIEND_COMPANY_ARCHITECTS.html

The addition of a multiple level performance arts and play space extension to an existing Central London school.


The project will completely redevelop a tightly hemmed in playground, which is surrounded on three sides by four storeys of housing. On lower levels well-used but tired play equipment will be replaced by bespoke “landscape of play”, which caters for all age groups within the school and creates public theatre space by building raised platforms above a new contoured ground surface. In addition, a limited range of specialist play items will be introduced, including the first slide in Soho.


Importantly, the design takes account the needs of all the stakeholders; pupils, teachers, parents, the school and local community. We are working with play consultants and product designers to develop the designs, organising workshops at the school to consider a full range of community and sponsor ideas and opinions.

Website © Friend and Company Ltd 2006 - 2018. All rights reserved.

Friend and Company Ltd registered no. 05997791